CARRIER EXTREME 42QHG018D8SX/38QHG018D8SX • MILD
, ,

CARRIER EXTREME 42QHG018D8SX/38QHG018D8SX

CARRIER
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011395

Ниво на бучава: 37dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина
Cold catalyst, Vitamin C

61.990,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд CARRIER
Димензии на надворешна единица 80,5cm Х 54,5cm Х 33cm
Димензии на внатрешна единица 32cm Х 96,9cm Х 24,1cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+++
Влезна моќност за ладење 1550W
Влезна моќност за греење 1700W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 75m2
Филтер за прашина Да