Принтер CANON PIXMA MG 2550 S • MILD
, ,

Принтер CANON PIXMA MG 2550 S

CANON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012262

Големини на хартија: A4, A5, B5, 10x15cm, 13x18cm, 20x25cm

2.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

СПЕЦИФИКАЦИИ НА ПЕЧАТАЧ
Резолуција на печатење
До 4800¹ x 600 dpi

Технологија за печатење
2 FINE картриџи (црн и во боја)

Брзина на црно-бело печатење
Прибл. 8,0 слики/мин.¹

Брзина на печатење во боја
Прибл. 4,0 слики/мин.¹

Печатење без рабови
Не е достапно

Двострано печатење
Рачно користење

Direct Disc Printing
КАРТРИЏИ И ПОТРОШУВАЧКА
Стандардни картриџи за мастило
PG-545 (црна)
CL-546 (бои)
Изборни XL картриџи за мастило
PG-545XL (црна)
CL-546XL (бои)
Потрошувачка на картриџи (обична хартија)
Печатење на A4 документи во боја¹
Црна боја: 180 страници
Црна боја XL: 400 страници
Бои: 180 страници
Бои XL: 300 страници
ПОДДРШКА ЗА ХАРТИЈА
Видови на хартија
Обична хартија
Пликови
Фото-хартија плус сјајна II (PP-201)
Сјајна фото-хартија за “секојдневна употреба” (GP-501)
Максимален внес на хартија
Заден фах: макс. 60 листови (обична хартија)
Големини на хартија
Обична хартија: A4, A5, B5, писма, извршни
Фото-хартија: 10x15cm, 13x18cm
Пликови: DL, COM10
Тежина на хартија
Обична хартија: 64 – 105 г/м²
Фото-хартија од Canon: до 275 g/m²
СПЕЦИФИКАЦИИ НА СКЕНЕР
Тип на скенер
CIS скенер со рамно лежиште за фотографии и документи
Резолуција на скенер (оптичка)
600 x 1200 dpi¹
Брзина на скенирање на A4
Прибл. 14 секунди¹
Длабочина на скенирање (влез / излез) Во боја: 48 бита / 24 бита
Тонови на сиво: 16 бита / 8 бита
Максимална големина на документ 216 x 297 mm


Техничка Спецификација

Бренд CANON
Резолуција на печатење 4800×600 dpi
Брзина на црно-бело печатење Прибл. 8 страни/мин
Брзина на печатење во боја Прибл. 5 страни/мин
Скенер Формати на скенирање: JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG. Во резолуција до 1200dpi