Машина за сушење CANDY EYE H8A1L-S • MILD
-17%
,

Машина за сушење CANDY EYE H8A1L-S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1008354

Heat pump
Енергетска класа:А+
Капацитет:8кg
8 програми
LED дисплеј
Мотор:AC
Ниво на бучење:67 dB(A)
Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
NFC
Димензии:85x60x60cm

18.999,00 ден 22.999,00 ден

На Залиха!

Heat pump
Енергетска класа:А+
Капацитет:8кg
8 програми
LED дисплеј
Мотор:AC
Ниво на бучење:67 dB(A)
Годишна потрочувачка на електрична енергија:273 kWh
NFC
Димензии:85x60x60cm

Шифра: 1008354 Категорија: ,