CANDY CCE3T618FB, 342L(223/119), F, 186 cm • MILD
, ,

CANDY CCE3T618FB, 342L(223/119), F, 186 cm

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011955

NoFrost Ниво на бучава:39dB
Енергетска класа:F
Нето капацитет:342L
Капацитет на фрижидерот:223L
Димензија:186x 65.8 x 59.5cm

25.999,00 ден

На Залиха!

Комбиниран фрижидер
NoFrost
IoT App
Енергетска класа:F
Нето капацитет:342L
Капацитет на фрижидерот:223L
Капацитет на замрзнувачот:119L
Капацитет на замрзнувачот:5.4/24 kg/h
Потрошувачка на енергија годишно:319kWh
Ниво на бучава:39dB
Димензија:186x 65.8 x 59.5cm