ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР LOW FROST CANDY CBT 3518 FW • MILD
-13%
, ,

ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР LOW FROST CANDY CBT 3518 FW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011790

CANDY CBL3518F
Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 264 литри (Дел за ладење 191л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 275kWh
Нова F енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

20.999,00 ден 23.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

CANDY CBL3518F
Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 264 литри (Дел за ладење 191л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 275kWh
Нова F енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

Шифра: 1011790 Категорија: , ,