Проточен бојлер BOSCH TRONIC 7000 TR7000 21/24 • MILD
, ,

Проточен бојлер BOSCH TRONIC 7000 TR7000 21/24

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92347

Моментален бојлер
Прилагодлива јачина на загревање на водата
Експресно затополување на водата
Регулатор на моќноста : 21 kW, 24 kW.
Димензии: 48,3×23,6×12,2cm
LCD Екран за приказ на температурата на водата

25.490,00 ден

На Залиха!

Спореди

TR7000 21/24 DESOB електронски проточен бојлер, ен.класа А од 21/24kW
Работен притисок: 0.25 бари
Регулатор на моќноста : 21 kW/24 kW
Заштеда на ел.енергија,со едноставно прилагодување на слајдот на контролната електроника
Годишна потрошувачка на енергија: 478 kWh
Бучавост: 15 dB
Kaпацитет на топла вода во минута: 13,2л/7,2 л/мин. (38С/60С)
Прецизен избор на температура од 30 ° C до 60 ° C на LCD екран
Заштеда на енергија до 30% во споредба со хидраулични прот.бојлери
Можност за приклучување на солар; Догревање oд солар до 55°C
CLICKFIX plus: брза,лесна и едноставна инсталација
Сигурност:Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно

Шифра: 92347 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд BOSCH
Работен притисок 0,25bar
Ниво на бучава 15 dB
Капацитет на затоплување на водата 13,2l/7,2l/мин. (380С/600С)
Сигурност Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Начин на контрола Механички