BOSCH TRONIC 5000 TR5000 21/24 • MILD
, ,

BOSCH TRONIC 5000 TR5000 21/24

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92348

Моментален бојлер
Прилагодлива јачина на загревање на водата
Експресно затополување на водата
Регулатор на моќноста : 21 kW, 24 kW.
Димензии: 48,3×23,6×12,2cm

19.990,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BOSCH
Работен притисок 0,25bar
Ниво на бучава 15 dB
Капацитет на затоплување на водата 13,2l/7,2l/мин. (380С/600С)
Сигурност Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Начин на контрола Механички