BOSCH SMS24AW02E • MILD
-13%
, ,

BOSCH SMS24AW02E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013057

Eco Silence Drive инвертер мотор
Енергетска класа:А+Капацитет:12 сета
4 програми3 температури
Одложен стартChild Lock
Димензии:85x60x60cm

22.499,00 ден 25.999,00 ден

На Залиха!

Mашина за садови
Eco Silence Drive инвертер мотор
Енергетска класа:А+
Капацитет:12 сета
4 програми
3 температури
Одложен старт
Child Lock
Потрошувачка на вода по циклус:11,7L
Потрошувачка на годишно:3.300L
Потрошувачка на енергија годишно:290kWh
Ниво на бучава:50dB
Димензии:85x60x60cm