BOSCH PKN645BA1E • MILD
-29%
, ,

BOSCH PKN645BA1E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

19.999,00 ден 27.999,00 ден

На Залиха!

BOSCH PKN645BA1E
 Серија 4
 Вградна стаклокерамичка плотна
 Црна боја
 Инокс рамка
 Сензорски команди
 6 зони на готвење (1 дупла и 1 овална)
 ReStart функција – ако нешто искипе плочата се исклучува и оди на последно избран степен на работа
 Индикатор за топлина
 Сигурносно исклучување
 Заштита за деца
 7200W
 Димензии: 4.8 x 58.3 x 51.3 цм