Bosch PKF645B17E • MILD
-8%
, ,

Bosch PKF645B17E

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

19.390,00 ден 20.990,00 ден

На Залиха!

PKF645B17E е seria 4 стаклокерамичка плоча

Дизајн:
Класичен дизајн

Опрема:
TouchSelect: сензорско управување на температурните зони
ReStart-функција,плочата автоматски се исклјучува ако нешто претече
Брзина:
HighSpeed стаклокерамика
Перформанси:

4 HighSpeed полиња, од кои:

1 е во двоен круг

Електронски програмски часовник со функција за исклучување и потсетник за секоја плоча за готвење
17 нивоа на моќност
Животна средина и безбедност:
Потрошувачка на ел.енергија со индикатор
Дво степенски индикатор за преостаната топлина на секоја зона
Индикатор за вклучување
Заштита за децата-сигурносна брава