BOSCH MESM731M • MILD
,

BOSCH MESM731M

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

12.499,00 ден

На Залиха!

Соковник со бавно цедење
Slow Juicer
Црна боја
150W
55 вртежи во минута
состојките не ги губат здравите состојки поради нежното притискање
3 филтри
контрола на количеството на пулпа
тивок
сад за сок 1000 мл
спречување од капење
лесен за чистење