Bosch HMT75M451 • MILD
-17%
,

Bosch HMT75M451

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

BOSCH Микробранова печка HMT75M451
Боја Инокс
Не рѓосувачки челик
Лакирана внатрешност 17л
Авто пилот7
Бр на степени на јачина 5
800W,600W, 360W, 180W, 90W
Врата со сигурносно стакло
Едноставно управување со кпчиње сто се увлекуваат
стаклена чинија пречник 24,5 cm
отварање на лево
самостоен уред
можност за вградување

17.399,00 ден 20.999,00 ден

На Залиха!