BOSCH 1100 TR1100 21B • MILD
, ,

BOSCH 1100 TR1100 21B

BOSCH
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92345

Моментален бојлер
Прилагодлива јачина на загревање на водата
Експресно затополување на водата
Регулатор на моќноста : 14 kW, 21 kW
Димензии: 47,2×23,6×13,6cm

19.799,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд BOSCH
Работен притисок 0,8bar
Ниво на бучава 15 dB
Капацитет на затоплување на водата 13,2l/6,3l/мин. (380С/600С)
Сигурност Заштита IP25,осигурач 32 А,-трофазно
Начин на контрола Механички