BEKO WUE 6511 XWW • MILD
, ,

BEKO WUE 6511 XWW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа:A+++
Капацитет:6kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
AquaFusion
Aquawave
LED приказ
Индикатор за затворање на врата
Заштита од прелевање на вода
Одложен почеток:3h,6h,9h
Ниво на бучава:63/75dB
Димензии:84x60x44cm

19.999,00 ден

На Залиха!

AquaFusion
Aquawave
LED приказ
Индикатор за затворање на врата
Енергетска класа:А+++
Капацитет:6kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
Заштита од прелевање на вода
Одложен почеток:3h,6h,9h
Ниво на бучава:63/75dB
Димензии:84x60x44cm