-15%
, ,

BEKO WTV 7712 XW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014566

ProSmart™ инвертер мотор
Енергетска класа:D
Капацитет:7kg
Вртежи:1400 врт./min
Димензии:84x60x55cm

19.499,00 ден 22.999,00 ден

На Залиха!

Машина за перење
Дигитален дисплеј
ProSmart™ инвертер мотор
Полнење:фронтално
Енергетска класа:D
Капацитет:7kg
Вртежи:1400 врт./min
Програми:15
Hygiene+
Програма за волнени ткаенини
Бучава: 72dBA
Потрошувачка на вода годишно:9679L
Потрошувачка на енергија годишно:173kWh
Димензии:84x60x55cm