BEKO WTE 8511 XO • MILD
-12%
, ,

BEKO WTE 8511 XO

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011618

Prosmart Инвертер мотор
Енергетска класа:C Ниво на бучава:72dB
Капацитет:8kg Програми:15
Вртежи:1000 врт./min Одложен почеток
Димензии:84x60x55cm

21.999,00 ден 24.999,00 ден

На Залиха!

Prosmart Инвертер мотор
Полнење:фронтално
Енергетска класа:C
Капацитет:8kg
Вртежи:1000 врт./min
Програми:15
Одложен почеток
Потрошувачка на енергија:62kWh
Потрошувачка на вода:38L
Ниво на бучава:72dB
Димензии:84x60x55cm