BEKO VCO 6325 FD • MILD
, ,

BEKO VCO 6325 FD

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90566

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 7m

8.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2,5L
Моќност 1800W
Должина на кабел 7m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ