BEKO VCO 4320 WR • MILD
, ,

BEKO VCO 4320 WR

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90562

HEPPA филтер
Моќност: 1800 W
Должина на кабел: 5m

5.899,00 ден

На Залиха!

brands

BEKO


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 1,4L
Моќност 2100W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ