BEKO VCC 7324 WI • MILD
, ,

BEKO VCC 7324 WI

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90567

HEPPA филтер
Моќност: 2400 W
Должина на кабел: 7m
Мокро шмукање

8.299,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 2400W
Должина на кабел 5m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ