BEKO VCC 4520 WR • MILD
, ,

BEKO VCC 4520 WR

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90564

HEPPA филтер
Моќност:2000 W
Должина на кабел: 6m

6.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 2000W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ