BEKO RCSA365K20DP • MILD
-20%
, ,

BEKO RCSA365K20DP

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90194

23.999,00 ден 29.999,00 ден

На Залиха!

Длабочина – неотпакувана (cm) 65,2 cm
Ширина – Неотпакувана (cm) 59,5 cm
Висина – Неотпакувана (cm) 183,7 cm
Тежина – неотпакувана (кг) 69,7 кг
Антибактериска рачка на вратата бр
Еко режим Не е применливо
Филтер за антибактериски мирис бр
Боја на вратата (RF) црна пијано
Корпи за замрзнување 0
Тип на систем за ладење Статички
Врата што се врти Да
Прирачник за дозер за вода
Вид на LED осветлување на таванот
Број на фиоки во замрзнувачот 3
Број на прегради за овошје/зеленчук 1
Вид на генератор на мраз Ice Bank со IceBox
Дневен капацитет за правење мраз (кг) 2
Вкупен бруто волумен (пресметано) 365 L
Број на врати во производот Двојна врата
Оптоварување (кг) 0,06
Контролен систем (RF) Механички
Ледена кутија Да