BEKO CNA 366 E40 XBRN • MILD
-8%
, ,

BEKO CNA 366 E40 XBRN

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Neo Frost
Електронски дисплеј/LED осветлување
Нето капацитет: 324 L
Капацитет на замрзнување: 6-24kg/h
Капацитет на фрижидерот: 215 L
Капацитет на замрзнувачот: 109 L
Димензии: 185.2x60x65 cm

32.999,00 ден 35.999,00 ден

На Залиха!

Комбиниран фрижидер
Neo Frost
LED осветлување
Електронски дисплеј
Полици за шишиња:1
Нето капацитет:324L
Капацитет на замрзнување:6-24kg/h
Капацитет на фрижидерот:215L
Капацитет на замрзнувачот:109L
Потрошувачка на енергија годишно:249kWh
Потрошувачка на енергија дневно:0.7kWh
Ниво на бучава:38dB
Димензии:185.2x60x65cm