BEKO CEP 5152 B • MILD
, ,

BEKO CEP 5152 B

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 90595

Апарат за еспресо кафе и капучино
Правење пена од млеко
1,2l транспарентен резервоар кој се вади
Филтер со крем диск систем (CD)
содржи 2 филтри 1x (ESE 1 cup CD) и 1x (2 cups CD)
Димензии: 31,5×19,2×32
Гумена подлога за поголема стабилност

6.399,00 ден

На Залиха!