BEKO BUE22120X • MILD
, ,

BEKO BUE22120X

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:66L
6 функции на рерната
Booster функција за брзо пре-загревање
Димензии:60x56x55cm

27.999,00 ден

На Залиха!

Фурна+плотна за вградување
Мултифункционална
Енергетска класа:А
Капацитет на фурната:66L
6 функции на рерната
Механички контроли
Вентилатор
Механички тајмер
Booster функција за брзо пре-загревање
Димензии:60x56x55cm