BEKO BEHPH 180 / BEHPH 181 INV • MILD
, ,

BEKO BEHPH 180 / BEHPH 181 INV

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1007095

Ниво на бучава: 65dB
Eнергетска класа на ладење: A+++
Eнергетска класа на греење: А++
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

54.999,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Димензии на надворешна единица 55,4cm Х 80,5cm Х 33cm
Димензии на внатрешна единица 31,9cm Х 99,5cm Х 25,1cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+++
Влезна моќност за ладење 950W
Влезна моќност за греење 930W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да