-17%
, ,

BEKO BBFDA 120 / BBFDA 121

BEKO
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011998

Ниво на бучава: 55dB
Eнергетска класа на ладење: A
Eнергетска класа на греење: А
Тип на Фреон:R32
Јонизатор

19.999,00 ден 23.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд BEKO
Димензии на надворешна единица 49,5cm Х 72cm Х 27cm
Димензии на внатрешна единица 29,5cm Х 80,2cm Х 20cm
Eнергетска класа на ладење A
Eнергетска класа на греење A
Влезна моќност за ладење 950W
Влезна моќност за греење 930W
I FEEL функција Не
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 35m2
Филтер за прашина Да