Шпорет на дрва ALFA 55 DELUKS лев • MILD
, ,

Шпорет на дрва ALFA 55 DELUKS лев

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015815

Kапацитет:5Kw Димензии на рерна:550x540x195мм Волумен на загревање:65 м3 Површина на загревање?:25 м2 Тежина: 91 кг Димензии на шпоретот: висина 780мм ширина 965мм длабочина 612мм

24.499,00 ден

На Залиха!

-мултифункционален производ наменет истовремено за загревање на просторијата, печење и готвење

-шпорет создаден од високо квалитетни гусани и лимени делови кои овозможуваат долг период на користење и ложење на шпоретот

-обивката заштитена со емајл отпорен на високи температури (800°)

-челичните плочи за готвење лесно се помрднуваат за темелно чистење

-ложиштето обложено со шамотни плочи со карактеристика да акумулираат топлина обезбедувајќи повисока температура кој се оддава во просторијата

-снабдување со примарен и секундарен воздух од вратата на ложиштето и вратата на пеплникот

-снабдувањето со секундарен воздух овозможува чисто, целосно и ефикасно согорување

-лесно подигнување на фиоката наменета за одложените горива за ложење во долниот дел на шпоретот

-огромен волумен на рерната 58л овозможува рамномерно печење

-можност за повеќе начини на поврзување кон оџакот: странично и одозгора