Чистач на пареа FUEGO WHL-802UV • MILD
, , , ,

Чистач на пареа FUEGO WHL-802UV

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Моќност:1500W
Резервоар на вода:450 ml
Чисти и дезинфицира на пареа од 110
степени UV лампа 0.8 W 10 фукнции
Должина на кабел:3m

3.699,00 ден

На Залиха!

Стик правосмукалка на пареа
Моќност:1500W
Резервоар на вода:450 ml
Чисти и дезинфицира на пареа од 110 степени
UV лампа 0.8 W
Должина на кабел:3m