Чешма нискомонтажна кујнска црна 010534 • MILD
, ,

Чешма нискомонтажна кујнска црна 010534

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016426

флексибилно црево кое ротира 360˚
уред за прскање со две опции – стандарден спреј и моќно прскање со млаз

1.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

флексибилно црево кое ротира 360˚
уред за прскање со две опции – стандарден спреј и моќно прскање со млаз

Шифра: 1016426 Категорија: , ,