Четка за заби ORAL-B CROSS ACTION • MILD
,

Четка за заби ORAL-B CROSS ACTION

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1014592

Неопходна четка за заби за да се постигне секојдневно чистење
Отстранува повеќе плаки од обичната рачна четка за заби
Вибрира на секои 30 секунди за да ве предупреди да ја смените областа

1.799,00 ден

На Залиха!

Спореди

Неопходна четка за заби за да се постигне секојдневно чистење
Отстранува повеќе плаки од обичната рачна четка за заби
Вибрира на секои 30 секунди за да ве предупреди да ја смените областа

Шифра: 1014592 Категорија: ,