Хоризонтален замрзнувач BEKO HSA 40530 N, 360L • MILD
-22%
, ,

Хоризонтален замрзнувач BEKO HSA 40530 N, 360L

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

Енергетска класа:F MinFrost®
Нето капацитет:360L
Капацитет на замрзнување:16.3kg/24h
Ниво на бучава:40 dBA
Димензии:86x129x67.5cm

19.499,00 ден 24.999,00 ден

На Залиха!

Хоризонтален замрзнувач
MinFrost®
Брзо замрзнување
Заклучување
Енергетска класа:F
Нето капацитет:360L
Капацитет на замрзнување:16.3kg/24h
Автономија без електрична енергија:24h
Потрошувачка на енергија дневно:0.8kWh
Потрошувачка на енергија годишно:313kWh
Максимална надворешна температура на околината:43 ° С
Минимална температура на надворешната средина:10 ° С
Ниво на бучава:40 dBA
Димензии:86x129x67.5cm