Фритеза TEFAL FF 203130 • MILD
, , , ,

Фритеза TEFAL FF 203130

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1012950

Tefal FF203130
Фритеза
Боја Бела
Моќност 1475W
Капацитет за продукти 1кг
Капацитет за масло 1.8л
Термостат
капак со прозорец
Тајмер
Термо изолаторска обвивка
Температура 150-190 степени

5.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Tefal FF203130
Фритеза
Боја Бела
Моќност 1475W
Капацитет за продукти 1кг
Капацитет за масло 1.8л
Термостат
капак со прозорец
Тајмер
Термо изолаторска обвивка
Температура 150-190 степени