Фритеза FUEGO DF -3l • MILD
, , , ,

Фритеза FUEGO DF -3l

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93801

Фритеза
Моќност – 2000W
Капацитет на масло – 3L
Подесување на температаура – од 80C до 190C
Корпа за пржење со подвижна рачка.
Отсртанлив челичен поклопец.
Нелизгачки ногарки
Отстранлив челичен грејач

3.099,00 ден

На Залиха!

Спореди

Фритеза
Моќност – 2000W
Капацитет на масло – 3L
Подесување на температаура – од 80C до 190C
Корпа за пржење со подвижна рачка.
Отсртанлив челичен поклопец.
Нелизгачки ногарки
Отстранлив челичен грејач