Фрижидер TESLA RD 2100MS • MILD
, ,

Фрижидер TESLA RD 2100MS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92976

Ширина 55 см
Висина 143 см
Длабочина 55 см
Димензии (ШxВxД) 55 x 143 x 55 cm

13.499,00 ден

На Залиха!

Тип Самостоен
Положба на замрзнувачот Горе
Енергетска класа F
Капацитет на фрижидерот 166 l
Капацитет на замрзнувачот 41 l
Боја Бела
Климатски класи N-ST
Аранжман – 3 стаклени полици
– 3 полици на врата (место за шишиња од 2 литри)
– 1 жичана полица во преградата за замрзнување
– кутија за овошје и зеленчук
Насока на отворање на вратата Променлива
Ширина 55 см
Висина 143 см
Длабочина 55 см
Димензии (ШxВxД) 55 x 143 x 55 cm