Фрижидер TELEFUNKEN TF 1002 S • MILD
, ,

Фрижидер TELEFUNKEN TF 1002 S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015788

TELEFUNKEN TF 1002S
Фрижидер за одржување
сребрена боја
Direct cooling
90л
85цм
бела боја
ЛЕД осветлување
Полица за јајца
А+ енергетска класа
Бучавост 39dB
Димензии 480 x 500 x 821 мм

10.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

TELEFUNKEN TF 1002S
Фрижидер за одржување
сребрена боја
Direct cooling
90л
85цм
бела боја
ЛЕД осветлување
Полица за јајца
А+ енергетска класа
Бучавост 39dB
Димензии 480 x 500 x 821 мм

Шифра: 1015788 Категорија: , ,