Фрижидер side by side TESLA RB 4300 FHX • MILD
-21%
, ,

Фрижидер side by side TESLA RB 4300 FHX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015654

Нето волумен (l)
291 + 151
Технологија за ладење
Вкупно NO FROST
Енергетска класа Ф (НОВО)
Капацитет на замрзнување (kg/24h)11.2
Net volume (l) 291 + 151
Cooling technology Total NO Frost
Energy class F
Freezing capacity (kg/24h) 11.2
Freezer drawer number 1
Net volume fridge 291
Net volume freezer 151
Noise level 40
Color Inox
Dimensions (mm) 904×572×1770 (W×D×H)

30.999,00 ден 38.999,00 ден

На Залиха!

Нето волумен (l)
291 + 151
Технологија за ладење NO FROST
Енергетска класа Ф
Капацитет на замрзнување (kg/24h)11.2
SUPER FREEZING
Користете ја функцијата за супер-замрзнување кога ја чувате храната во замрзнувач: оваа опција прави различните намирници да замрзнуваат уште побрзо, така што сите потребни хранливи материи остануваат недопрени.
DOOR ALARM
Ќе се огласи звучен сигнал ако ја оставите вратата на фрижидерот отворена подолго од препорачаното, потсетувајќи се да ја затворите и да го спречите топлиот воздух да ја подигне внатрешната температура.
TOTAL NO FROST
Total No Frost е функција базирана на циркулација на ладен воздух која ја намалува влажноста и спречува таложење мраз на храната во фрижидерот и мраз на ѕидовите на одделот за замрзнување. Преградите на фрижидерот и замрзнувачот имаат посебен проток на воздух, така што мирисите не можат да се мешаат помеѓу преградите. За разлика од конвенционалните системи, Total No Frost ги лади двата одделни единици побрзо.
SUPER COOLING
Сакате пијалоците што штотуку ги ставивте во фрижидер да бидат многу ладни, многу брзи? Без грижи – нашата корисна функција за супер ладење е тука да ви помогне, токму на време за важна игра или омилен филм.
LED LIGHT
LED светлото трае подолго во споредба со обичното осветлување и овозможува поефикасно и посигурно внатрешно осветлување – така што лесно можете да го видите секој агол од фрижидерот.
MULTI AIR FLOW SYSTEM
Одржувањето на константна температура во фрижидерот е важно, па затоа системите Multi и DynaCool Air Flow го распределуваат воздухот рамномерно во секој дел од уредот, одржувајќи го постојано идеален.

Шифра: 1015654 Категорија: , ,