Телесна вага ST BS-E180 BEACH • MILD
, ,

Телесна вага ST BS-E180 BEACH

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93780

ST BS-E180 BEACH
Superior Technology
Дигитална телесна вага
Апликација од летни мотиви – море и песок
XXL платформа од темперно стакло 6мм
голем ЛЦД Дисплеј
180кг капацитет
градуација од 100гр
автоматско вклучување и исклучување
индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
опремена со 4 прецизни сензори
користи 1x CR2032 батерија која е вклучена

1.099,00 ден

На Залиха!

Спореди

ST BS-E180 BEACH
Superior Technology
Дигитална телесна вага
Апликација од летни мотиви – море и песок
XXL платформа од темперно стакло 6мм
голем ЛЦД Дисплеј
180кг капацитет
градуација од 100гр
автоматско вклучување и исклучување
индикатор за преоптоварување и за слаба батерија
опремена со 4 прецизни сензори
користи 1x CR2032 батерија која е вклучена