Сушара за алишта CANDY CSOE H8A2DE-S • MILD
, ,

Сушара за алишта CANDY CSOE H8A2DE-S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1016498

Сушара
Термичка пумпа
Wi-Fi + Bluetooth
Енергетска класа:A++
Капацитет:8кг
Програми:15+1

28.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Сушара
Термичка пумпа
Wi-Fi + Bluetooth
Енергетска класа:A++
Капацитет:8кг
Програми:15+1
функцијата меморија
Функција Snap&Dry
hOn апликација
Сертификат Woolmark
Индикатор за завршување на циклусот
Водено сушење и синкронизација
Волумен на барабанот:125 l
Одложен старт:ди 24 h
LED дисплеј
Годишна потрочувачка на електрична енергија:236 kWh
Ниво на бучење:66 dB
Димензии:85×59.6×58.5cm