, ,

Соларен бојлер LEOV AD 60l

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93732

Волумен: 60 L
Kазан: челичен лим
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Гаранција – 3 години

8.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

Волумен: 60 L
Kазан: челичен лим
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Гаранција – 3 години