Соковник BOSCH MESM731M • MILD
, , , ,

Соковник BOSCH MESM731M

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006570

BOSCH MESM731M
Соковник со бавно цедење
Slow Juicer
Црна боја
150W
55 вртежи во минута

15.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

BOSCH MESM731M
Соковник со бавно цедење
Slow Juicer
Црна боја
150W
55 вртежи во минута
состојките не ги губат здравите состојки поради нежното притискање
3 филтри
контрола на количеството на пулпа
тивок
сад за сок 1000 мл
спречување од капење
лесен за чистење