ПРАВОСМУКАЛКА BOSCH BGL 2POW1 • MILD
, ,

ПРАВОСМУКАЛКА BOSCH BGL 2POW1

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a

8.499,00 ден

На Залиха!

Bosch BGL 2POW1
Тежина (кг): 3; Димензии (cm): 37x26x29,5; Должина на кабел (m): 8; Намотување на кабелот за напојување; Тип на цевка: телескопски; Ниво на бучава (dB): 80; Компатибилни кеси (торби за прашина): BBZ41FGALL; Напојување: мрежа; турбо четка;