Правосмукалка батериска VIVAX VCB 25VB • MILD
, , , ,

Правосмукалка батериска VIVAX VCB 25VB

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015923

Vivax VCB-25VB
Стик батериска правосмукалка SIMPLY
Батерјиа Li-ion 25,2V,
Пластичен сад
Електрична турбо четка
За суво чистење
Безжична употреба
Трајност на батеријата: 40 мин.
Време на полнење: 4-6 h
Циклонска техологија на филтрација
Тивка работа

7.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Vivax VCB-25VB
Стик батериска правосмукалка SIMPLY
Батерјиа Li-ion 25,2V,
Пластичен сад
Електрична турбо четка
За суво чистење
Безжична употреба
Трајност на батеријата: 40 мин.
Време на полнење: 4-6 h
Циклонска техологија на филтрација
Тивка работа