Пегла TEFAL FV5718 E0 • MILD
, , ,

Пегла TEFAL FV5718 E0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011183

Tefal FV5718E0
Пегла на пареа
Боја синo-бела
2500W
регулирачка пареа 45г/мин
ударна пареа 195г/мин
Anti-Calc
Anti-Drip
Плоча Durilium Airglide
функција за самочистење
вертикална пареа
Еко функција
удобна рачка
270мл резервоар за вода

3.499,00 ден

На Залиха!

Tefal FV5718E0
Пегла на пареа
Боја синo-бела
2500W
регулирачка пареа 45г/мин
ударна пареа 195г/мин
Anti-Calc
Anti-Drip
Плоча Durilium Airglide
функција за самочистење
вертикална пареа
Еко функција
удобна рачка
270мл резервоар за вода