Пегла за коса Beurer Germany HT 60 • MILD
, ,

Пегла за коса Beurer Germany HT 60

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91751

Beurer GERMANY HT 60
Мултифункциски уред за коса 7во1
пегла за коса + фигаро + четка + спирален додаток + големи
мала и рамна пегла за виткање коса
керамичко обложување
заклучување

2.299,00 ден

На Залиха!

Beurer GERMANY HT 60
Мултифункциски уред за коса 7во1
пегла за коса + фигаро + четка + спирален додаток + големи
мала и рамна пегла за виткање коса
керамичко обложување
заклучување