Парен генератор PHILIPS GC 7933/30, 2400W, 6,5bar, 1500ml • MILD
-22%
, ,

Парен генератор PHILIPS GC 7933/30, 2400W, 6,5bar, 1500ml

Достапност:

На Залиха!


Шифра: n/a
 • Моќност:2400W OptimalTemp
 • Посебен резервоар за вода 1500ml
 • Притисок на пареата:6,5bar
 • Зголемување на пареата:До 450 g
 • Постојана пареа:120gr/min

13.999,00 ден 17.999,00 ден

На Залиха!

 • Парен генератор
 • PerfectCare
 • SteamGlide Plus
 • Ултра моќна пареа
 • Компактен и практичен за ракување
 • Сигурен систем за заклучување
 • OptimalTemp технологијата:без подесување на температурата
 • Моќност:2400W
 • Загревање 2 мин
 • Индикатор
 • Притисок на пареата:6,5bar
 • Зголемување на пареата:До 450 g
 • Постојана пареа:120gr/min
 • Посебен резервоар за вода 1500ml
 • Систем за чистење на бигор
 • Автоматско исклучување