Освежувач за облека на пареа PHILIPS STH7030 • MILD
, , , , ,

Освежувач за облека на пареа PHILIPS STH7030

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015795

Philips STH7030/10
Освежувач за облека на пареа
Боја бела
Компактен и на преклопување
1500W
спремен за користење за 30 сек
ги отстранува мирисите и ја освежува облеката
го уништува бактериите
регулирачка пареа 28г/мин
100мл резервоар за вода
должина на кабел 2.5м

6.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Philips STH7030/10
Освежувач за облека на пареа
Боја бела
Компактен и на преклопување
1500W
спремен за користење за 30 сек
ги отстранува мирисите и ја освежува облеката
го уништува бактериите
регулирачка пареа 28г/мин
100мл резервоар за вода
должина на кабел 2.5м