Мијалник GORENJE KM15 беж боја • MILD
-15%
, ,

Мијалник GORENJE KM15 беж боја

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91446

Димензии на мијалникот: 57,0 х 51,0 cm
Длабочина на коритото: 17,1 cm
Димензија на коритото: 51,4 х 38,9 см
Автоматски сифон вклучен во комплетот
Можност за монтажа под пулт и за стандардна монтажа над пулт

8.500,00 ден 9.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Димензии на мијалникот: 57,0 х 51,0 cm
Длабочина на коритото: 17,1 cm
Димензија на коритото: 51,4 х 38,9 см
Автоматски сифон вклучен во комплетот
Можност за монтажа под пулт и за стандардна монтажа над пулт

Шифра: 91446 Категорија: , ,