Мијалник GORENJE KM 45 бела боја • MILD
, ,

Мијалник GORENJE KM 45 бела боја

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91453

Димензии на мијалникот: 65,0 х 50,0 cm
Длабочина на коритото: 19,0 cm
Димензија на коритото: 34,7 х 43,3 см
Автоматски сифон вклучен во комплетот

10.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Димензии на мијалникот: 65,0 х 50,0 cm
Длабочина на коритото: 19,0 cm
Димензија на коритото: 34,7 х 43,3 см
Автоматски сифон вклучен во комплетот

Шифра: 91453 Категорија: , ,