Машина за сушење CANDY ZEROWATT ETD C8LG-S • MILD
, ,

Машина за сушење CANDY ZEROWATT ETD C8LG-S

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91926

CANDY ZEROWATT ETD C8LG-S
Кондензациска машина за сушење алишта
ЛЕД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
8кг капацитет

17.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

CANDY ZEROWATT ETD C8LG-S
Кондензациска машина за сушење алишта
ЛЕД Дисплеј
Бела боја со XXL транспарентна врата
8кг капацитет
Тајмер 1-24 часа
16 програми
Систем против гужвање на алишта
Едноставно чистење на филтерот
Индикатор за состојбата на филтерот
Заклучување од деца
Б енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 561kWh
Бучност 69dB
Димензии 85×59.6×58.5 цм