Машина за садови 60cm TESLA WD661MX • MILD
, ,

Машина за садови 60cm TESLA WD661MX

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013397

Капацитет за перење 12
Број на програми 7
Енергетска класа Е
Ниво на бучава 49 dB
Одложен почеток Да
Боја инокс
Димензии (cm) 59,8 x 60 x 84,5

20.099,00 ден

На Залиха!

Капацитет за перење 12
Број на програми 7
Енергетска класа Е
Ниво на бучава 49 dB
Одложен почеток Да
Боја инокс
Димензии (cm) 59,8 x 60 x 84,5
Потрошувачка за перење: A
Потрошувачка за сушење: A
Траење стандард циклуси на перење: ECO 45°C: 225 min
Ниво на бучавост: 49dB(A)
Програми: 7 програми: – Интензивно (за тенџериња и поголеми садови) – Eco: (стандарден подесен за сите видови на садови) – 90 min (за нормално миење на садови кои треба брзо да се исперат) – Забрзанo (краток програм за перење на садови за кои не е потребно да се сушат)
Одложен старт: Има
Функции и карактеристики: – 8 Темепратури на перење – Пола капацитет – Електронска контрола – Работна плоча која се вади – Тип на греач: невидлив – Моќност на греачот: 1800 W – Тип на филтер: E5 филтер систем – материјал на филтер: Пластика + нерѓосувачки челик – Боја на корпа: Сива – Прскалки: Долни и горни – Систем за сушење: Сушење на остатокот со греачот – Тип на доводна цевка: Стандардно, дожина на доводно црево: 1500mm – Должина на одводна цевка (цела): 1600mm – Одобрение: GS/CE/EMC
Садови: 2
Потрошувачка на ел. енергија: 258 kWh/год потрошувачка на енергија преку стандардно перење: 1.02 kWh